Jelastar

Auto centar STAR Jela

AMSS je ime koje postoji više od 90 godina i vezuje se za poverenje njegovih korisnika. Upravo zato, 1. aprila 2015. godine, Star Jela DOO zaključila je ugovor o poslovnoj saradnji i partnerskom odnosu sa AMSS. Time su uvedene nove delatnosti Star Jele i otvoren je auto centar, kao njen ogranak. Pored navedenih usluga koje pružamo, Auto Centar Star Jela raspolaže perionicom vozila kao i prodavnicom ulja i antifriza koje Vam možemo besplatno zameniti.

auto skola

Auto škola i licence za vozače

Naša auto škola vrši obuku za vozače B kategorije sa automobilima Golf 7 i Škoda Fabia, dok se obuka za C kategoriju vrši sa Mercedes Atego. Naš Auto centar takođe izdaje kartice – licence za vozače.


amss centar

Međunarodna dokumenta i osiguranje

Naš auto centar izdaje sve vrste međunarodnih dokumenata (MVD, DTV, ZK) kao i sve vrste obaveznog i neobaveznog osiguranja auto-kasko i putno-zdravstvenog osiguranja .

tehnicki pregled

Tehnički pregled vozila

Kod nas možete izvršiti tehnički pregled za sve vrste vozila, kao i besplatan kontrolni tehnički pregled u toku cele godine.

servis vozila

Atesti, servis, šlep služba

Kod nas možete izvršiti atestiranje plinske instalacije na vozilu, utisnuti brojeve motora i šasije, kupiti i ugraditi akumulatore i motorno ulje,  kao i servisirati Vaše vozilo, uz popust za članove Takođe posedujemo šlep službu.

AMSS članstvo

Kod nas možete dobiti osnovno i super članstvo u AMSS.

administrativni obrasci

Registracije i administrativni obrasci

Kod nas možete registrovati Vaše vozilo, odjaviti vozilo, promeniti imaoca vozila, registarske tablice, promena podataka na vozilu…